0

Waarom kiezen voor een nagel opleiding bij Originailz?

Waarom deze cursus?

Alleen door perfect verzorgde nagels te hebben is uw look pas compleet! Bent u iemand die graag natuurlijke schoonheid accentueert? Legt u anderen graag in de watten? Wilt u dat vrouwen er op hun mooist uitzien met trendy, verzorgde nagels?

Elegante, stijlvolle, goed verzorgde nagels zijn het visitekaartje van moderne professionele vrouwen. Ze zorgen namelijk voor een goede eerste indruk!

Aan de hand van de tips en tricks van experts leert u alle vaardigheden die nodig zijn om uw nagels te perfectioneren. U leert stap voor stap hoe u klanten professionele manicure kunt geven en hoe u perfecte gelnagels kunt gebruiken. Van een subtiele babyboom die iedereen prachtig staat tot kleurrijke en opvallende creaties met felle kleuren, verfrissende Franse nagels enzovoort.

Alles is mogelijk! In deze workshops kunt u niet alleen uw creativiteit uiten in uw toekomstige carrière, maar ook uw passie voor beauty en mode uitdrukken.

Waarom een workshop bij Originailz volgen?

       Onze lesgevers zijn echte experts in hun vakgebied en worden internationaal getraind. Ze zetten dagelijks nagels, wimpers en wenkbrauwen, waardoor zij enorm veel ervaring hebben. Ze brengen deze kennis op efficiënte manier tot bij jou.

      Wij hebben reeds meer dan 3000 cursisten opgeleid!

      Gespreide betaling: bij inschrijving betaald u 50% van het lesgeld, daarna betaald u een stukje per les deel

Hoogwaardige producten: wij zijn officieel importeur voor Kinetics & Vasco, 2 labels die kwaliteit uitstraling en service hoog in het vaandel dragen. Voor lashes & brows werken wij exclusief met Lash Extend

Ook na uw opleiding helpen wij u graag verder als u vragen heeft;  Stuur ons gerust een mailtje naar opleidingen@originailz.be bij interesse of vragen. Wij antwoorden zo snel als mogelijk 😉

(Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, dus Stay Tuned!)

Enthousiaste groet,

Het O-team

Ontdek hier onze opleidingen