You have no items in your shopping cart.

Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren

storm voor de stilte?

25 apr. 2016 20:34:20

drukte alom, het regelen van ons trouwfeest, nieuwe kleurtjes, nailart, enkele nieuwe 'Originailz' telgen in onze familie,

voor ik het week is de week alweer om!

zolang je de 'maandag' even graag ziet komen als de 'vrijdag' ben ik er van overtuigd dat ik mijn job nog steeds reuzegraag doe!

Het is leuk 1 van de filialen te bezoeken en onze klanten te ontmoeten, of in de groothandel de stylistes voort te helpen.

Voldoening haal je wel uit je job wees maar zeker!

Elke dag opnieuw doen we ons uiterste best onze klantjes tevreden te houden, daarom probeer ik ook zoveel mogelijk nog in eigen handen te nemen. De webshopbestellingen uitsturen, de webshop beheren, de klanten bedienen en alle feedback per mail beantwoorden, ... ja hoor af en toe nog eens een blogje er tussenduwen en zo vliegen de dagen voorbij, maar nogmaals .... met héél veel liefde en plezier

enthousiaste glimlach, Evy

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Evy Bauwens

vroeg uit de veren

5 mrt. 2016 11:53:03

nageltjes hier nageltjes daar nageltjes ginder, nageltjes WAAR? opstaan en gaan slapen tussen de nageltjes, wat een zalig leven heb ik toch! creatief nadenken over de nieuwste trends, het uitzoeken van hippe kleuren en meest leuke van al, luisteren naar wat de klantjes zo graag wensen! Originailz is het grootste BELGISCHE merk in de nagelwereld, en daar zijn we zo trots op!

maar het brengt slapeloze nachten met zich mee.... afgelopen nacht was ik nl op city trip naar nederland... ik heb er meer dan 20 sets nagels gezet op amper 1 nacht tijd! ken je de colorgel N71? wel het is onze favoriet maar ook vanacht bleek hij troef! enkel deze was nodig in onze nagelstudio's met enkel mezelf als styliste.. kan je begrijpen hoe moe ik was toen ik wakker werd :)

maar de adrenaline was er bij het wakker worden meteen, opendeur in de groothandels, beurskortingen & prijzen, ik heb weer zo'n zin om er in te vliegen, ook morgen zondag! dan komen de kids en m'n man mee en maken we samen hotdogs voor de klantjes in Beveren, leuk toch? 

Originailz loves you!

prettig weekend,

Evy

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Evy Bauwens

I'm blogging!

20 feb. 2016 16:10:01

Hier gaan we dan, mijn allereerste blog bericht ooit! Maar o zo nodig want ik kan jullie eindeloos vertellen over de wondere wereld van de gelnagels, uv lampen en nagelstylistes.

Voor wie het nog niet weet, ik ben Evy en heb in 2008 Originailz opgericht.

Ik voel, hoor, zie je al denken; saaie troep hier... SoRrY! Niet de bedoeling, maar mij is altijd geleerd dat je je beleefd moet voorstellen voor je aan een gesprek begint!

Tja gesprek of monoloog in dit geval, vreemd.... de wondere wereld van de blogs, iedereen leest, niemand antwoord... whatever, we zien wel! in elk geval steeds welkom in 1 van onze filialen voor een babbeltje want onze Originailz family is alles behalve STIL!

In verrebroek staat er een opendeurweekend aan te komen en in onze filialen zetten onze dames de eerste lentenagels, véél te vertellen, kom zeker eens terug lezen, met plezier laat ik je mee genieten van wat er achter onze Originailz schermen gebeurd!

Tot gauw,

Liefs,

Evy

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Evy Bauwens
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren