0

Maak Uw Afspraak Online

Op zoek naar een behandeling voor nagels in Sint-Niklaas?

U wenst een manicure, pedicure of gelaatsbehandeling?

U kan bij ons terecht voor tal van verschillende behandelingen. Zo bieden we niet alleen de verzorging van nagels aan, maar ook diverse gelaatsbehandelingen, epilatie, behandeling van wimpers en wenkbrauwen en nog veel meer! Bekijk ons volledige aanbod hieronder of spring even binnen in ons salon te Sint-Niklaas op de N70 naar Beveren.

Wij houden van een persoonlijke en professionele aanpak met kwaliteitsvolle producten om doelgerichte resultaten te boeken op vlak van uw schoonheidsverzorging.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info over onze behandelingen!

Wimperverlenging

Lange en volle wimpers benadrukken uw vrouwelijkheid! Met wimperverlening brengen we extentions aan uw wimpers waardoor uw ogen groter lijken en bezorgen u een sexy uitstraling. Omdat niet iedereen beschikt over lange wimpers, zijn wimper extentions dé ideale oplossing.

Gelnagels

Hierbij wordt een dikke gel aangebracht op uw natuurlijke nagels. Dit is steeds te kiezen in kleur en lengte naar keuze.

Gellak

Dit is een uithardende nagellak. De natuurlijke nagels zullen een basecoat krijgen met daarop een kleurtje. Deze gel is de beste optie voor de teennagels. 

Manicurebehandeling

Manicure is een vorm van behandeling van handen en nagels. Uw handen worden door middel van warme handbaden, scrub, lotion en massage ontspannen. De nagels worden mooi gevijld. Hallo babyzachte handen!

 

Boek nu bij Originailz 2.0

Odoo • Tekst en afbeelding